Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

W naszym pensjonacie prowadzimy warsztaty kulinarne oparte o tradycyjną kuchnię myśliwską. Podczas warsztatów dowiesz się jak dobrze przygotować i ugotować niesamowicie smaczne potrawy z dziczyzny. Przy okazji pokażemy jak zrobić ryby, które zaskoczą swoim smakiem.
Jak to wygląda? Na początku dowiecie się jak prawidłowo przygotować dziczyznę i dodatki. Potem, wspólnie siadamy do ogniska gdzie rozpocznie się nasza praktyczna część kulinarnej przygody. Tu wcześniej przygotowane mięso wraz z dodatkami umieścimy w kociołku. Dowiecie się jak to zrobić, żeby uzyskać wyśmienity rezultat. Kiedy nasz dziki kociołek będzie pracował, Wy będziecie poznawać tajniki dzikiej kuchni, posłuchacie ciekawych historii oraz poznacie sposób na przygotowanie wspaniałej ryby wraz z degustacją. A kiedy nasz Starszy Kociołkowy uzna, że kociołek jest gotowy, przejdziemy do najsmaczniejszej części naszej kulinarnej przygody :) Degustacja dzikiego kociołka to niezapomniane wrażenia dla każdego uczestnika!

Warsztaty odbywają się u nas, bezpośrednio przy Gościńcu, w miejscu do grillowania przed domem.

 

Koszt:

12 zł / osobę, zapewnia wsad dziczyzny dla jednej osoby,
36 zł dla rodziny.
Czas trwania: ok. 2 godzin.

 

Kontakt:

kontakt@gosciniecpodgrusza.pl
tel: +48 790 24 08 72

 

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Warsztaty kulinarne Dziki Kociołek

Brak komentarzy

Napisz Komentarz